Best view using resolution 1024 X 768
Tested using Mozilla Firefox and Microsoft Internet Explorer
user(s) currently online
 
About Me
My Cool Links
Countdown
Name
:
firul


YM
:
Wanna chat with me ?..Tunggu aku online ek...Sorrylah, aku bukan tanak chat ngan korang, YM diblok di sini...huhuhuhu.:(
Email
:
Send an email to me :)
Website
:
Visit my website...
Location
:
Malaysia
My Guestbook
All My Words
Tension ?
Sign    View

Wednesday, August 18, 2004

Kisah Aku : Back in KL

firul says "finally i'm back in KL...lama beb tak buka blog aku nih...huhu..counter menunjukkan dah cecah 1000++..thanks to korang coz visit blog aku....anyway, harinih aku di ofis..actually aku baru jer sampai dari JB kul 3 pagi tadi...sempat tidur 2 jam jer....tapi, disebabkan cuti aku tidak mengizinkan, makan terpaksalah aku gi jugak kerja...tabik spring kat Kancil aku sebab dapat speed up (130 km/j) untuk membawa aku pulang ke sini and thanks Jinggo(member baik aku) coz temankan aku balik...kepada kawan² yang sempat aku temui semasa di JB..thanks for hospitality yang korang berikan...kepada yang aku tak sempat jumper, sorry sesangat....insya allah, nanti aku mai lagi JB...hm..to all bloggers out there and friends yang selalu bukak blog aku nih, sorry aa beb, aku lama tak update blog ni....insya allah, pasni aku akan kembali cam biasa, and korang selalu² lah mai sini yer..kalau leh, tinggalkan lah jejak kat shouts or guestbook aku tuh....gambar konvo?...huhuhu...aku tak cuci lagik..hehe...maklum aa takder digicam...insya allah dah siap nanti aku akan posting di sini...oklah, aku nak sambung keje aku..wassalam. "

posted by PuTERAKL @ 10:00 AM   |
______________________________________________________________

Click here to play pacman
Solat Time
Shouts

Previous Posts

Artikel : Selamat Konvo
Artikel : Helikopter Terhempas Kat Bario
Tazkirah : Marah
Artikel : Shanghai University Students' Romantic A...
Boring² : All About Olympics
Tazkirah : Wanita - Akal Senipis Rambutnya
Artikel : firul's blog reloaded
Boring² : Mother Duck and Her Ducklings
Boring² : Game Pacman
Boring² : Drunken Man Game
Archives
April 2004
May 2004
June 2004
July 2004
August 2004
September 2004
October 2004
November 2004
December 2004
January 2005
February 2005
March 2005
April 2005
May 2005
June 2005
July 2005
August 2005
September 2005
October 2005
January 2006
February 2006
March 2006
April 2006
May 2006
July 2006
March 2007
May 2007
June 2007
July 2007
September 2007
September 2008
Certified
Subscribe to siswamalaysia
Powered by groups.yahoo.com
Sponsors
Powered by Blogger
This page is powered by redhat LINUX. Isn't yours?
Listed on BlogShares
 
   
Job Seeking Site
 
MyJobStreet @ JobStreet.com
 
MyJobStreet @ JobStreet.com
 
   
My Cronies
Manage Blog
Password:
 
Dreambook
"Aku copy, Aku edit and Aku paste....hahahaha" firul,PuteraKL,rajakualalumpur
Photobucket Image Hosting
 
Friends' Blog
 
 
adledash | Afzan06 | Ain | Airiz | aiza | akuE | alyn | antukarma | arisa | atoi | Ayares | Basri | b.l.u | biskut | BudakSekolah | bunbun | Bunda Syafiya | Buttet | byha | chika | cik lebah | d.a.l.e | dannyhusainy | de5lin | deana[Singapura] | enigma | desniaty | dona | e1 | Faizal | fawaz | Hafiz | Hairul | Haiza | hannan | houssam | id | ima hamyma | jelapang-padi | juji | Junaidix | Kamal Azizi | Kak Melor | Kak Nina | Kak Salina | Kak Tipah | king | ladydaisy | Lan | langsat | litium | lyna.zack | madfozi | Mar | masasibuk | mayang sari | mi | mykelisa | mush | nad | nana | nash v. khan | ND | NiDA | Nina | Nis | Norin | Op | paichowan | Pak Bear | Petit | Puteri | Purbe | rudy | RZA | Salwani | she | shiem | Syamay | Syaz | Syed | syed2704 | ucuwan | Wafi | Waheeda | Walid[Brunei] | Wea | Wira | wizurai | Yanti | Yna | Zam | zpah
     
Free Counters
visitors since June 2004
   
 
firulblogv2 themes by puterakl
Last update on February 5th, 2006