Best view using resolution 1024 X 768
Tested using Mozilla Firefox and Microsoft Internet Explorer
user(s) currently online
 
About Me
My Cool Links
Countdown
Name
:
firul


YM
:
Wanna chat with me ?..Tunggu aku online ek...Sorrylah, aku bukan tanak chat ngan korang, YM diblok di sini...huhuhuhu.:(
Email
:
Send an email to me :)
Website
:
Visit my website...
Location
:
Malaysia
My Guestbook
All My Words
Tension ?
Sign    View

Wednesday, August 17, 2005

Kisah Aku : Aku dan Wedding Ex-Ofismate












firul says
"hm...lambat betul aku wat posting nih...patutnyer awal lagi aku letak, but since arinih baru aku berkesempatan, so, aku letakkanlah di sini...actually gambar2 wedding nih, masa aku pegi wedding ex-ofismateku dahulu, Kak Phira and Abg Rizman....nice kan diorg dalam pakaian pengantin, tension aku sebab tak dapat amik masa diorg tengah bersanding, maklumlah, amik gambar pon guna hp ajer, dah la gambar tak cukup cahaya, dah tuh takleh dekat pulak..memula aku mai sensorang, maklumlah takder orang nak menemankan..duduk sensorang kat satu meja tuh...nasib baik pastuh kengkawan ex-ofismate aku mai..kalau tak, hahahah..mau ker aku makan sensorang dengan org2 tak dikenali...:))...nak makan ngan ex-bos, hehe..segan lah pulak...so, drpd gambar kat atas tuh, korang nampaklah salah seorang kengkawan ex-ofismate aku, Abg Zek n Kak Anum n their little Dayana...kiut kan..sebiji cam muka Abg Zek..bak kater abg Zek - Mini Me :)...sempat jugaklah die bergambar kejap dengan Uncle Firul die nih :))....Uncle ? Tidakkkkkk...hahahhaha... Kalau nak dikirakan, Wedding Kak Phira and Abg Rizman nih, entah keberapa kali entah yang aku pergi melibatkan kawan2 ku..yang akan datang sampai ujung tahun nih pon dah ader list dah...:)..and aku juga sudah mula ditanya, bila nak kawin ? hahaha.... setiap kali itu jugak aku tersenyum and kater, nantilah... tapi bila sentuh part nanti tuh, aku sendiri pon tak tau biler... yang pasti suatu hari nanti... :))....Yang penting ingin aku ucapkan dalam posting ini, semoga berbahagia dunia dan akhirat buat Kak Phira and Abg Rizman...Thanks kerana telah sudi menjemputku..merasa jugak aku makan dalam tabung..hehehe..wassalam :) "

posted by PuTERAKL @ 7:31 PM   |
______________________________________________________________

Click here to play pacman
Solat Time
Shouts

Previous Posts

Lirik : Al Jawaher - Seroja
Artikel : 74 Tips to save every drop of your petro...
Artikel : Are You a Racist ?
Tazkirah : Lelaki Soleh
Artikel : Fikirkan Di Luar Kotak
Kerja Kosong : PHP / .Net Programmer
Kisah Aku : Aku dan Chickenpox 2
Kisah Aku : Aku dan Chickenpox
Artikel : Steve Jobs "Stay Hungry. Stay Foolish."
Tazkirah : Iman Semut vs Iman Manusia
Archives
April 2004
May 2004
June 2004
July 2004
August 2004
September 2004
October 2004
November 2004
December 2004
January 2005
February 2005
March 2005
April 2005
May 2005
June 2005
July 2005
August 2005
September 2005
October 2005
January 2006
February 2006
March 2006
April 2006
May 2006
July 2006
March 2007
May 2007
June 2007
July 2007
September 2007
September 2008
Certified
Subscribe to siswamalaysia
Powered by groups.yahoo.com
Sponsors
Powered by Blogger
This page is powered by redhat LINUX. Isn't yours?
Listed on BlogShares
 
   
Job Seeking Site
 
MyJobStreet @ JobStreet.com
 
MyJobStreet @ JobStreet.com
 
   
My Cronies
Manage Blog
Password:
 
Dreambook
"Aku copy, Aku edit and Aku paste....hahahaha" firul,PuteraKL,rajakualalumpur
Photobucket Image Hosting
 
Friends' Blog
 
 
adledash | Afzan06 | Ain | Airiz | aiza | akuE | alyn | antukarma | arisa | atoi | Ayares | Basri | b.l.u | biskut | BudakSekolah | bunbun | Bunda Syafiya | Buttet | byha | chika | cik lebah | d.a.l.e | dannyhusainy | de5lin | deana[Singapura] | enigma | desniaty | dona | e1 | Faizal | fawaz | Hafiz | Hairul | Haiza | hannan | houssam | id | ima hamyma | jelapang-padi | juji | Junaidix | Kamal Azizi | Kak Melor | Kak Nina | Kak Salina | Kak Tipah | king | ladydaisy | Lan | langsat | litium | lyna.zack | madfozi | Mar | masasibuk | mayang sari | mi | mykelisa | mush | nad | nana | nash v. khan | ND | NiDA | Nina | Nis | Norin | Op | paichowan | Pak Bear | Petit | Puteri | Purbe | rudy | RZA | Salwani | she | shiem | Syamay | Syaz | Syed | syed2704 | ucuwan | Wafi | Waheeda | Walid[Brunei] | Wea | Wira | wizurai | Yanti | Yna | Zam | zpah
     
Free Counters
visitors since June 2004
   
 
firulblogv2 themes by puterakl
Last update on February 5th, 2006