Best view using resolution 1024 X 768
Tested using Mozilla Firefox and Microsoft Internet Explorer
user(s) currently online
 
About Me
My Cool Links
Countdown
Name
:
firul


YM
:
Wanna chat with me ?..Tunggu aku online ek...Sorrylah, aku bukan tanak chat ngan korang, YM diblok di sini...huhuhuhu.:(
Email
:
Send an email to me :)
Website
:
Visit my website...
Location
:
Malaysia
My Guestbook
All My Words
Tension ?
Sign    View

Thursday, January 05, 2006

Kisah Aku : First Posting in 2006


@Anjung Warisan : Belang-belang biru + kelabu : Dino; Belang-belang kuning + putih + hitam : Mett


@Anjung Warisan : Belang-belang hijau + kelabu : Empel; Takde belang-belang; just Putih : Fuad(Member Empel); Takde belang-belang; just Merah : Zam


@Anjung Warisan : Empel; Takde belang-belang; just Kelabu + Hitam : Akulah tuh :)); With Dino


@Anjung Warisan : Dah diperkenalkan semuanya... Just position changed.


@Larkin : Jam aku kater, 15 minit lagi masuk tahun baru.


@Larkin : Sudah diperkenalkan watak2 inih..


@Larkin : Sama jugak.. Watak2 ini sudah diperkenalkan..


@Larkin : Haa... nih watak baru.. Wan-tak(straw di mulutnya :p) ngan kawannya.. maaf bro! Aku terlupa nama ko...

firul says
"Assalamualaikum ALL... hmm... lama seh aku tak update blog nih.. posting pertama since dekat 3 months ... isk... Selamat Tahun Baru to everybody!.... Blum terlambat lagi kan aku nak ucap..:p...Update aku ni berkisar aku and kengkawan masa hujung tahun lepas... Aku, Mett and Zam, kitorang turun Johor, in purpose pi kenduri Zairil, member course mate kitorang kawin... huhu.. hampeh jer, luper nak tangkap gambar.. so, aku tak dapat nak letak sinih, but if I manage to get it, I'll update here..ok tak ? :p....then, kitorang terus ke Air Itam (beli pasu kejap) and terus ke JB... Gambar2 yang aku letak kat atas sumernye masa kat JB aaa... kat Anjung Warisan and Larkin.. lepak sana masa tahun baru... Kira kalau nak ikut, this is the longest perjalanan kitorang... 31/12/2005 pagi, kitorang bertolak from KL... sampai Batu Pahat, 2 petang..sampai Air Itam 4 petang, sampai JB lewat petang, pagi 1/1/2006 bertolak and sampai KL... pendek kata, setahun amik masa untuk perjalanan sejauh 840km tuh...:)).. Back to Tahun Baru, aper azam korang ? Aku ? hmm...pada aku, apa azam2 aku yang pending dari 2005, kira carry forward aaa :))...alhamdulillah, untuk 2005 punya version, ada lah yang dah tercapai... kira impian tuh terlaksana gak aaa :).. tahun lepas gak banyak memberi pengajaran kepada diri ini.... Thanks Allah !.. Thanks for 'making' me understand....spesifik for tahun 2006 plak..hmm...mungkin tahun untuk aku mula mencari calon isteri kot.. tui tak ? :)) yer lah..kengkawanku pun ramai yang dah start bikin anak :p... tahun nih, gerenti ramai dah jadi Ayah / Emak... Takkan aku nak jadi uncle Firul ajer ???? :) HAHAHAHA... OKlah weh. aku kena konsentrate balik to my work... To all kengkawan here, Selamat Tahun Baru and May Allah Always Be With You !"

posted by PuTERAKL @ 1:33 PM   |
______________________________________________________________

Click here to play pacman
Solat Time
Shouts

Previous Posts

Artikel : Guide for buying house(s)
Tazkirah : Solat Tahajjud Selepas Solat Witir ?
Greetings : Selamat Menyambut Ramadhan
Lirik : Mirwana bersama Jay Jay - Aku Tanpa CintaM...
Artikel : Renowned female Scholar: Aminah Assilmi
Artikel : Video Orang Kena Rasuk
Lirik : Backstreetboys - Incomplete
Lirik : Dayang Nurfaizah - Erti Hidup
Artikel : Engineers are the BEST boyfriends
Artikel : Rumus Add Math
Archives
April 2004
May 2004
June 2004
July 2004
August 2004
September 2004
October 2004
November 2004
December 2004
January 2005
February 2005
March 2005
April 2005
May 2005
June 2005
July 2005
August 2005
September 2005
October 2005
January 2006
February 2006
March 2006
April 2006
May 2006
July 2006
March 2007
May 2007
June 2007
July 2007
September 2007
September 2008
Certified
Subscribe to siswamalaysia
Powered by groups.yahoo.com
Sponsors
Powered by Blogger
This page is powered by redhat LINUX. Isn't yours?
Listed on BlogShares
 
   
Job Seeking Site
 
MyJobStreet @ JobStreet.com
 
MyJobStreet @ JobStreet.com
 
   
My Cronies
Manage Blog
Password:
 
Dreambook
"Aku copy, Aku edit and Aku paste....hahahaha" firul,PuteraKL,rajakualalumpur
Photobucket Image Hosting
 
Friends' Blog
 
 
adledash | Afzan06 | Ain | Airiz | aiza | akuE | alyn | antukarma | arisa | atoi | Ayares | Basri | b.l.u | biskut | BudakSekolah | bunbun | Bunda Syafiya | Buttet | byha | chika | cik lebah | d.a.l.e | dannyhusainy | de5lin | deana[Singapura] | enigma | desniaty | dona | e1 | Faizal | fawaz | Hafiz | Hairul | Haiza | hannan | houssam | id | ima hamyma | jelapang-padi | juji | Junaidix | Kamal Azizi | Kak Melor | Kak Nina | Kak Salina | Kak Tipah | king | ladydaisy | Lan | langsat | litium | lyna.zack | madfozi | Mar | masasibuk | mayang sari | mi | mykelisa | mush | nad | nana | nash v. khan | ND | NiDA | Nina | Nis | Norin | Op | paichowan | Pak Bear | Petit | Puteri | Purbe | rudy | RZA | Salwani | she | shiem | Syamay | Syaz | Syed | syed2704 | ucuwan | Wafi | Waheeda | Walid[Brunei] | Wea | Wira | wizurai | Yanti | Yna | Zam | zpah
     
Free Counters
visitors since June 2004
   
 
firulblogv2 themes by puterakl
Last update on February 5th, 2006